Banketmenu’s | Menu Prestige

  • Menu Prestige

    • €59,00

     

    Ganzeleverpaté

    of

    Warme geitenkaas met honing en amandelen

    of  

    Gemengde salade « Vegetarische »


    Lamsribstuk met rozemarijn bereid, aardappelen dauphinois

    of

    Kabeljauwrug met sauce vierge en  aardappelpuree

    of 

    Gebakken seizoensgroenten met dille bereid « Vegetarische »


    Gekaramelliseerde vanillecustard

    of

    Omgekeerde appeltaart

    of 

    Mixed Sorbets (3 scoops)


    Koffie


    1⁄2 Fles «Château Reynon» wit of 1⁄2 Cap Royal rood en 1/4 fles water


    * Voor een gezelschap van meer dan 10 personen is vooraf kiezen VERPLICHT

    * Alle menuformules en budgetten kunnen op verzoek worden ingekeken

    * Dit menu is niet beschikbaar met andere speciale aanbiedingen